Ofero info

OFERO NETWORK – 5 lucruri esențiale

1. Ofero Network este un ecosistem cu o cryptomonedă proprie – $OFE – construit pe Blockchain-ul POS Elrond și listat pe Maiar Exchange, în categoria Experimental. Trecerea în categoria Community depinde de câteva borne pe care proiectul Ofero Network trebuie să le bifeze în timp și la care se lucrează constant.

2. Obiectivul principal al Ofero Network este să aducă utilitate monedei sale $OFE în viața reală, prin acțiuni, instrumente și investiții concrete, în cât mai multe direcții. În același timp își propune să strângă în jurul său o comunitate puternică de investitori și holderi care să beneficieze (1) de utilitatea practică și imediată a cryptomonedei $OFE și (2) de oportunitatea de creștere adusă de dezvoltarea în timp a proiectului.

3. Echipa Ofero Network se concentrează pe trei planuri clare și bine stabilite:

(1) implementarea unor proiecte cu aplicabilitate imediată a monedei și cu beneficii reale pe termen scurt și mediu, de exemplu Ofero Events, Ofero Rally, platforma de marketing ofero.ro;

(2) investiții și dezvoltarea unor proiecte concrete pe termen lung, menite să aducă valoare și creștere organică monedei, implicit profit și avantaje investitorilor, cum ar fi Ofero Energy, Ofero Academy, Ofero Innovation, Ofero HoReCa;

(3)  implementarea unor programe speciale de recompensare și fidelizare, precum $OFE Holder (finalizat), $OFE Farming (aflat în plină desfășurare), $OFE Referral (imediat după încheierea $OFE Farming).

4. Principalele canale de comunicare ale Ofero Network:

Chart-uri disponibile:

5. Ofero Network se bazează pe trei principii-pilon care merită să fie cunoscute de investitori/potențiali investitori:

(1) Există numeroase metode de a aduce utilitatea cryptomonedei $OFE în viața reală. Ele sunt căutate, identificate, analizate și implementate, apoi folosite în interesul proiectului și a investitorilor, pentru beneficii imediate sau pe termen lung.

(2) Încrederea se construiește doar cu rezultate concrete (din partea echipei Ofero Network) și cu răbdare (din partea investitorilor în proiect).

(3) Atunci când prezentul și viitorul sunt incerte și schimbătoare, există întotdeauna un instrument puternic de a echilibra lucrurile: adaptabilitatea.